Decospan VT Menen ziet Wannes De Beul vertrekken

Wannes de Beul ruilt Menen voor Gent. © foto MPM
Redactie KW

Menen zal het volgend seizoen zonder Wannes De Beul moeten doen. De 28-jarige middenman kiest voor een avontuur bij Gent.

Wannes De Beul speelde twee seizoenen voor Menen. Ondanks zijn sterke prestaties kwam hij door de sterke concurrentie met kapitein Jelle Sinnesael en Martijn Colson relatief weinig aan spelen toe. Onder Jan Van Huffel hoopt Wannes De Beul zich bij Gent wel als basisspeler te profileren. De Red Dragon vervangt bij de Oost-Vlamingen toptalent Wout D’Heer die een transfer naar Aalst versierde. “Het wordt helemaal anders bij Gent”, weet De Beul. “Andere zaal, ander trainingsritme, nieuwe coach. Ik kijk er enorm naar uit.” Over het lot van andere middenman Martijn Colson is nog weinig bekend. De Limburger twijfelt over een verlengd verblijf bij Menen.

Er kwam ook uiterst triest nieuws uit de bestuurskamer, want door het overlijden van Marc Beghein (77) verliest de club een hondstrouw lid met meer dan 50 jaren dienst op de teller. Marc zal herinnerd worden als een goedlachse, optimistische man die overal graag een handje toestak. Marc kon zijn liefde voor Decospan Menen ook na zijn hartinfarct in 2015 niet wegsteken. Hij bleef trouw op post als supporter, zelfs op verplaatsing. Het volleybal in Menen kan alleen maar dankbaar zijn dat ze meer dan een halve eeuw konden rekenen op zo’n zeldzaam clubicoon. (MPM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten