"Het is de eerste keer dat ik mijn zoon zal coachen. Dat vind ik best leuk, maar het was niet de reden waarom ik voor Bredene koos. Vooral de ruimere spelerskern en de ambities van de ploeg gaven de doorslag bij mijn keuze. In maart staat nog een pittig duel tussen mijn huidige ploeg en mijn toekomstig team op het programma en daar kijk ik naar uit ", vertelde Patrick Clarysse enkele weken geleden.

Geen revanche voor zoon

Dat duel komt er niet door de coronamaatregelen. "Ik vind het spijtig dat die wedstrijd niet kan doorgaan maar dat geldt evenzeer voor alle andere wedstrijden. Mijn zoon keek er wel naar uit om revanche te nemen voor de nederlaag in de heenronde. Zijn ploeg zit in een goede flow en hij wou heel graag een eerste keer winnen tegen een ploeg die ik coach. Dat is eerder nog nooit gebeurd en dat zal door het verdomde virus wellicht ook nooit meer gebeuren. Jammer...", geeft Patrick Clarysse eerlijk toe.

(PDC/ foto VDB)

"Het is de eerste keer dat ik mijn zoon zal coachen. Dat vind ik best leuk, maar het was niet de reden waarom ik voor Bredene koos. Vooral de ruimere spelerskern en de ambities van de ploeg gaven de doorslag bij mijn keuze. In maart staat nog een pittig duel tussen mijn huidige ploeg en mijn toekomstig team op het programma en daar kijk ik naar uit ", vertelde Patrick Clarysse enkele weken geleden.Dat duel komt er niet door de coronamaatregelen. "Ik vind het spijtig dat die wedstrijd niet kan doorgaan maar dat geldt evenzeer voor alle andere wedstrijden. Mijn zoon keek er wel naar uit om revanche te nemen voor de nederlaag in de heenronde. Zijn ploeg zit in een goede flow en hij wou heel graag een eerste keer winnen tegen een ploeg die ik coach. Dat is eerder nog nooit gebeurd en dat zal door het verdomde virus wellicht ook nooit meer gebeuren. Jammer...", geeft Patrick Clarysse eerlijk toe. (PDC/ foto VDB)