Bram Van den hove nieuwe T2 bij Knack Roeselare

© gf
Redactie KW

De sportieve cel van Knack Roeselare trok met Bram Van den hove een nieuwe assistent-trainer aan voor T1 Steven Vanmedegael. Hij vervangt de Italiaan Massimo Pistoia.

De nieuwe T2 heeft vooral ervaring in het jeugdvolleybal en was het jongste seizoen actief bij BDO Haasrode Leuven als T2 bij de damesploeg en als jeugdtrainer. Hij werkte voorheen vooral met de jeugd en was van 2010 tot 2018 jeugdcoördinator en -trainer bij VHL Leuven en bij de Vlaams-Brabantse Volleybalbond selectie- en dedectietrainer.

In het seizoen 2018-2019 combineerde Van den hove studies psychologie aan de universiteit van Padova met zijn volleybalinteresse. Hij was er tevens aan de slag bij de Imoco Volley School Conegliano, een van de drie regionale volleybalscholen in Italië en was bij Chions Fiume Veneto Volley bezig als hoofdtrainer van de U16 en een U15- meisjesploeg. Hij leidde ook de damesploeg van Imoco Conegliano die in de serie 1 aantrad. Zijn volle volleybalinteresse gaat volgend seizoen naar Knack Roeselare als T2. (RBD)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.