Bij de vrouwen lijkt het een duel te worden tussen de duo's Van den Vonder-Cools en Van Bree-Ruysschaert. Verrassingen zijn niet uitgesloten, want Catry-Vandesteene willen vanzelfsprekend hun nationale titel verdedigen. Dit West-Vlaams duo presteert ieder jaar goed tijdens de Masterfinales. De winderige condities aan zee zijn altijd wisselvallig en daar weet het ervaren duo normaal gesproken raad mee. Ook Coolman-Rousseaux, Heyrman-Van Grinsven en Ceustermans-De Tant maken kans op de titel.

Bij de mannen is er niemand die er echt bovenuit steekt. Colson-Deroey willen wel hun Belgische titel verlengen. Na hun winst van vorig weekend staan zij bovenaan de lijst met titelkandidaten.

Internationaal toernooi

Na dit weekend is het bovendien nog niet gedaan in Knokke. Op maandag 12 augustus staan de nationale kampioenschappen U14, U16 en U18 op het programma. Als kers op de taart organiseert de Beachfederatie van 15 tot 18 augustus op hetzelfde evenementenstrand van Knokke het 'one-star tournament' van de FIVB World Tour, met tal van Belgische mannen- en vrouwenteams. De Belgische Volleybalbond is "fier dat na jarenlange afwezigheid opnieuw een internationaal beachtoernooi aan onze kust zal plaats vinden."

Bij de vrouwen lijkt het een duel te worden tussen de duo's Van den Vonder-Cools en Van Bree-Ruysschaert. Verrassingen zijn niet uitgesloten, want Catry-Vandesteene willen vanzelfsprekend hun nationale titel verdedigen. Dit West-Vlaams duo presteert ieder jaar goed tijdens de Masterfinales. De winderige condities aan zee zijn altijd wisselvallig en daar weet het ervaren duo normaal gesproken raad mee. Ook Coolman-Rousseaux, Heyrman-Van Grinsven en Ceustermans-De Tant maken kans op de titel.Bij de mannen is er niemand die er echt bovenuit steekt. Colson-Deroey willen wel hun Belgische titel verlengen. Na hun winst van vorig weekend staan zij bovenaan de lijst met titelkandidaten.Na dit weekend is het bovendien nog niet gedaan in Knokke. Op maandag 12 augustus staan de nationale kampioenschappen U14, U16 en U18 op het programma. Als kers op de taart organiseert de Beachfederatie van 15 tot 18 augustus op hetzelfde evenementenstrand van Knokke het 'one-star tournament' van de FIVB World Tour, met tal van Belgische mannen- en vrouwenteams. De Belgische Volleybalbond is "fier dat na jarenlange afwezigheid opnieuw een internationaal beachtoernooi aan onze kust zal plaats vinden."