De dames van Bidavo, de titelfavoriet, domineerden de kamp van start tot einde. Enkele kleine dipjes, zonder twijfel het gevolg van de waanzinnige druk waaronder de ploeg stond, konden de overheersing niet onderdrukken.

Met een overduidelijke 0-3 werd de kers op een topseizoen geplaatst. Voor de trainer, die nu reeds vooruitblikt op de toekomst, is het nu reeds duidelijk dat ze met dezelfde daadkracht ook gaan proberen te scoren in derde provinciale. "We volgden een vlekkeloos parcours, waarom zouden we dan gaan veranderen? Maar nu gaan we eerst feesten tot in de late uurtjes!"

(LVC)

De dames van Bidavo, de titelfavoriet, domineerden de kamp van start tot einde. Enkele kleine dipjes, zonder twijfel het gevolg van de waanzinnige druk waaronder de ploeg stond, konden de overheersing niet onderdrukken. Met een overduidelijke 0-3 werd de kers op een topseizoen geplaatst. Voor de trainer, die nu reeds vooruitblikt op de toekomst, is het nu reeds duidelijk dat ze met dezelfde daadkracht ook gaan proberen te scoren in derde provinciale. "We volgden een vlekkeloos parcours, waarom zouden we dan gaan veranderen? Maar nu gaan we eerst feesten tot in de late uurtjes!"(LVC)