Bevo Roeselare zonder punten terug uit Zandhoven

Bevo A, dat in de Beker van België thuis nog met 3-0 had gewonnen van Zandhoven, moest in competitieverband op verplaatsing zijn meerdere erkennen in de Antwerpenaars.

Coach Kris Supply geeft de nodige richtlijnen. © (Foto VDB)

De thuisploeg startte het gretigst, terwijl Bevo zich maar moeizaam leek aan te passen aan de grote, kale sportzaal. Via 7-2 en 12-6 blijft de thuisploeg via krachtig aanvalswerk de bovenhand houden. Bevo etaleert te weinig strijdlust om Zandhoven het vuur aan de schenen te leggen. Set 1 gaat verdiend naar de thuisploeg met 25-17.

Met listige services en twee kill blocks op rij neemt Bevo de beste start in set 2 : 0-6. Bij 5-12 is er geen vuiltje aan de lucht bij Bevo en bij 20-23 ligt setwinst voor het grijpen. Net dan tovert de thuisploeg zware opslagdruk uit hun mouw en laat het Bevo ter plaatse : 25-23. Een domper van jewelste.

Ook in set 3 opent Bevo het best : 0-4. Tot 3-9 lijkt de wederopstanding bij Bevo in de maak maar dan zorgen té veel receptiemissers en persoonlijke fouten voor een zware dip bij de bezoekende ploeg. Bevo wordt weggeserveerd en weet niet meer van welk hout pijlen maken. Resultaat 25-18 en 3-0 winst voor Zandhoven.

Een matige partij van Bevo dat collectief misschien wel zijn zwakste wedstrijd van het seizoen speelde.

(GS – Foto VDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.