Bevo Roeselare A verslaat VKT Torhout met 3-1

De dames speelden een goede wedstrijd. © GS
Redactie KW

De setstanden waren: 25-21 / 22-25 / 25-12 / 25-17

De eerste competitiewedstrijd in Liga B leverde onmiddellijk een derby op met als extra pigment dat een aantal speelsters in het tussenseizoen wisselden van kamp. Torhout start het best in deze streekderby en zet de thuisploeg meteen op achtervolgen. Bevo panikeert niet en knaagt punt per punt aan de achterstand. Geleidelijk aan groeit de thuisploeg in zijn spel: de receptie staat pal en vanuit een secure spelverdeling kan er knap aangevallen worden. Bevo gaat op en over Torhout en haalt set 1 binnen met 25-21.

Ook in set 2 neemt Torhout een verschroeiende start : 1- 8. Na enkele fel bevochten punten kan Bevo de kloof behoorlijk dichten maar komt net tekort. Set 2 gaat met 22-25 naar Torhout.

In set 3 is de aanvangsfase voor Bevo : 4 – 0. Bevo is nu duidelijk de betere en overklast Torhout met overduidelijke 25-12 cijfers. Ook in set 4 is Bevo onmiddellijk bij de les. Vanuit alle posities wordt vlot gescoord met daarbij een behoorlijke servicedruk. Torhout verweert zich dapper maar moet ook set 4 aan de thuisploeg laten met 25-17. De eerste 3 punten voor Bevo zijn een feit.

Woensdag 9 oktober nemen ze het om 21.00 uur thuis op tegen Fixit Kalmthout in kader van de beker van België.

(GS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier