Bevo Beobank Roeselare A opent seizoen met zuivere driepunter

De dames van Bevo vieren hun overwinning. © foto Dries Verhelst
Redactie KW

Op de openingsspeeldag in Nationale 1 behaalde Bevo Beobank Roeselare A een vlotte 3-0-zege tegen Vamos Stekene-Sint-Gillis-Waas.

Bevo was gewaarschuwd voor deze openingsmatch, want in voorbereidende tornooien bleken de nieuwbakken eerstenationalers een taaie brok. De troepen van trainer-coach Kris Supply begonnen met een verschroeiende servicedruk en plaatsten enkele loepzuivere bloks: 6-1. Vamos Stekene liet zich echter niet onbetuigd en bij 9-9 was alles te herdoen. Het signaal voor Bevo om een tandje bij te steken: de servicedruk zorgde voor ravage in de bezoekende defensie en ook aanvallend liet Bevo weinig steken vallen. Set één ging met duidelijke 25-15-cijfers naar de thuisploeg.

Set twee en drie kenden een gelijkaardig verloop. De beginfase van die sets was telkens voor de bezoeksters, maar Bevo rechtte tijdig de rug. Met heel solide spel en in alle onderdelen net dat tikkeltje beter dan Vamos haalde Bevo ook deze twee sets binnen. Een knappe wedstrijd van Bevo dat dan ook verdiend won.

Setstanden: 25-15, 25-19 en 25-20.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier