Bevo Beobank Roeselare A maakt zich op voor druk weekend

Yaël Seurinck is tevreden over het huidige seizoensverloop. © foto SM
Redactie KW

Er wacht Bevo Beo-bank Roeselare A een druk weekend. Zaterdag krijgt het in Liga A het bezoek van het zevende geklasseerde Zandhoven, zondag wacht de verplaatsing naar VKt Torhout B voor de halve finale van de beker nationaal/divisie.

“We willen heel graag doorstoten naar de bekerfinale, maar dat wil niet zeggen dat we minder belang zullen hechten aan de competitiematch op zaterdag”, zegt de 17-jarige spelverdeelster Yaël Seurinck. “We zullen sowieso op onze hoede zijn voor beide matchen. Na onze nederlaag tegen Wevoc Wellen op de vorige speeldag hebben we iets recht te zetten in de competitie. Tegen Zandhoven willen we dus opnieuw aanknopen met de overwinning.”

Haalbare opponent

“Op zondag wacht ons dan de halve finale van de beker tegen VKt Torhout B, dat twaalfde staat in tweede divisie B”, gaat de Izegemse verder. “Het zou dus een haalbare opponent moeten zijn. We zullen wel gefocust aan de opslag moeten komen en hen niet onderschatten, want in de beker zijn er vaak verrassende uitslagen. Als we winnen, wacht ons in de finale de winnaar van het duel tussen Wivo Wingene en Vlamvo Vlamertinge, beide uit tweede divisie. Er is dus wel iets mogelijk in die finale.” (SM)

Zaterdag 7 maart om 20.30 uur: Bevo A – VBC Zandhoven.

Zondag 8 maart om 15 uur: VKt Torhout B – Bevo Roeselare A.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier