Bevo Beobank A Roeselare boekt bij VBC Waremme vijfde zege op rij

Hoewel de start moeizaam verliep voor Bevo, toch kon de ploeg snel afstand nemen van VBC Waremme.


Was het de verre verplaatsing die wat in de benen zat of moest Bevo A nog wennen aan de (overigens schitterende) accommodatie, in elk geval verliep de start van set 1 voor Bevo moeizaam. Zowel in receptie, spelverdeling als aanval waren er te veel onzuiverheden : 7-3.

Met een eerste goede servicereeks kon Bevo de kloof dichten en zelfs even afstand nemen : 8-12. Maar Bevo bleef wat worstelen met zichzelf en bij 14-14 stonden de bordjes weer gelijk. Tot 22-22 ging het gelijk op, maar uiteindelijk trok Bevo set 1 alsnog naar zich toe : 22-25.

Aanvankelijk weinig verandering in het spelbeeld in set 2 : 6-3 / 11-7. Met goede services wordt de thuisploeg dan teruggewezen : 11-15. Bevo komt meer in zijn spel en 3 kill blocks op rij zorgen voor 13-20. De thuisploeg is te onmachtig om nog een vuist te maken en verliest set 2 met 14-25 cijfers.

In set 3 neemt Bevo van meet af aan de bovenhand : 1-4 / 6-14. Bij de thuisploeg lukt echt niets meer en is elke vechtlust verdwenen. Bevo maakt simpel de set en match af met 12-25.

(GS)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.