BEVO A verweert zich moedig tegen competitieleider

Redactie KW

de match BEVO BEOBANK ROESELARE A – TCHALOU volley eindigde op 1-3. Met setstanden 25-18 / 22-25 / 16-25 / 23-25

In set 1 gaat Bevo voor 100 % zijn kans tegen de competitieleider. Aan weerszijden worden mooie punten gescoord, de toeschouwers worden verwend. Tot 17-17 laten de beide ploegen elkaar niet los maar dan lukt bij Bevo alles terwijl enkele misverstanden bij de bezoeksters hun lot in set 1 bezegelen : 25-18.

Knappe set van Bevo.

In set 2 komt Tchalou snel 0-4 voor. We zien 2 nerveus acterende ploegen die elkaar weer lang in bedwang houden. Uiteindelijk trekt Tchalou aan het langste eind oa geholpen door de SR die een foutieve balbehandeling, die niet zou misstaan in het basket, door de vingers zag tot grote consternatie van de thuisploeg en haar aanhang : 22-25.

Voor de eerste bal in set 3 geslagen wordt, krijgt de thuiscoach een geel karton onder zijn neus geduwd. Het begin van een arbitrage die zeker niet pro Bevo was. Eerlijkheidshalve echter moeten we stellen dat Tchalou in deze set duidelijk de betere was. Ze schakelden een tandje hoger en Bevo liep achter de feiten aan : 16-25.

Set 4 start gelijkopgaand : 9-9. Een slim spelend Tchalou loopt dan uit tot 13-20 maar Bevo geeft niet op. Punt per punt sluipt Bevo dichterbij en komt terug tot 23-24. Helaas is de eerste matchbal direct de goede voor Tchalou en wint het de set met het kleinste verschil en de match met 1-3.

(GS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier