Beter volleybal loont helaas niet voor B&W C Lendelede heren

In de thuiswedstrijd tegen middenmoter Duvel Puurs werkte rode lantaarn Lendelede een hoopgevende wedstrijd af, maar dat resulteerde jammer genoeg niet in puntengewin.

Hans Vanooteghem (foto) en Martijn Bekaert scoorden de eerste punten, maar konden hun inzet niet omzetten in winst. © vdb

De thuisploeg opende in een 2-4 met Vanooteghem en Bekaert aan de spelverdeling. Dat liep heel vlot en Lendelede kon een rappe bonus naar overtuigende 25-19 deelwinst doortrekken. Dat gaf vertrouwen en Lendelede ging op zijn elan door de tweede beurt, wat in een gelijk oplopend scoreverloop resulteerde. Lendelede veroverde ook een setbal voor de verdubbeling, maar een overigens heel efficiënte Paulides scoorde net dan niet en Puurs stelde met 25-27 gelijk.

Coach Moyaert bracht er de derde beurt Balduyck in op de hoek om wat meer aanvalskracht te hebben en Lendelede kwam ook nu dicht bij dat ene wedstrijdpunt. Bij 23-23 evenwel zette een foute service de bezoekers naar het setpunt dat ook afgewerkt werd met 23-25.

Een aangeslagen thuisploeg moest in de vierde beurt dan wel rap de rol lossen en kon geen vuist meer maken: 19-25.

(RB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.