De thuisploeg opende naar een wel vlotte 2-0 met twee keer 25-17. Vooral serverend was Lendelede heel efficiënt en dat vormde de basis van een duidelijke dominantie. Dat kon de derde beurt evenwel niet meer aangehouden worden waarbij Thimister van plaatseljke missers profiteerde om met 21-25 in de wedstrijd te blijven.

Als in de vierde set Quentin geblesseerd naar de kant moet maakte Balduyck, die normaliter een sabbatjaar zou inlassen, maar door de blessurelast van zijn ploeg toch weer de volleysloffen aanbond zijn opwachting. Lendelede leek bij 15-8 naar de volle wedstrijdwinst te gaan maar in een set gevechtsvolleybal konden de bezoekers met 24-26 de belle versieren.

Daarin maakte Thimister bij 8-3 nog een remonte naar 11-9 als Lendelede dan toch met 15-12 die beslissende set en twee wedstrijdpunten rondsloeg.

(RB)

De thuisploeg opende naar een wel vlotte 2-0 met twee keer 25-17. Vooral serverend was Lendelede heel efficiënt en dat vormde de basis van een duidelijke dominantie. Dat kon de derde beurt evenwel niet meer aangehouden worden waarbij Thimister van plaatseljke missers profiteerde om met 21-25 in de wedstrijd te blijven.Als in de vierde set Quentin geblesseerd naar de kant moet maakte Balduyck, die normaliter een sabbatjaar zou inlassen, maar door de blessurelast van zijn ploeg toch weer de volleysloffen aanbond zijn opwachting. Lendelede leek bij 15-8 naar de volle wedstrijdwinst te gaan maar in een set gevechtsvolleybal konden de bezoekers met 24-26 de belle versieren. Daarin maakte Thimister bij 8-3 nog een remonte naar 11-9 als Lendelede dan toch met 15-12 die beslissende set en twee wedstrijdpunten rondsloeg.(RB)