Stijn Dejonckheere speelt met Knack B voor bekermatch tegen A-ploeg

© (Foto VDB)
Redactie KW

Tweedenationaler Knack Volley B krijgt dit weekend een dubbele opdracht voorgeschoteld. Vrijdagavond wordt er om 21 uur gespeeld bij Amigos Zoersel voor de Beker van België. Bij kwalificatie is Knack Volley B de volgende ronde gastheer voor Knack Volley A.

Zaterdag dan wordt om 20 uur op Schiervelde de competitiewedstrijd tegen Oudenaarde afgewerkt. Oud-Knacklibero Stijn Dejonckheere, ondertussen bedrijfsleider geworden van het audiovisuele bedrijf Clementine en achter de schermen in diezelfde specialisatie nog actief bij Knack Roeselare, wil die bekerpartij bij Zoersel niet missen.

“Als wij overleven tegen eerstenationaler Amigos, dan zou een bekerpartij tegen mijn vroegere ploeggenoten toch de max zijn. Ik speel nog bij Knack B maar kan niet alle trainingen noch wedstrijden volgen. Maar zoveel als mogelijk volleybal ik er nog. Kwestie van even uit de drukke beroepsbezigheden weg te vluchten, fysiek nog wat te doen en mijn hoofd via het volleybal even te verluchten. Maar deze bekerwedstrijd wil ik niet missen.”

“Al zal het vooral vanop de bank en via invalbeurten zijn dat ik onze ploeg eventueel kan aansturen. Want de jongste tijd lukte het niet direct veel trainingen mee te beleven. Tegen de eerstenationaler (Amigos won de drie gespeelde wedstrijden in 1eerste nationale al waarvan twee in een vijfsetter) hebben wij normaal gezien geen schijn van kans op doorstoten naar de volgende ronde. Maar het blijft sport en vooral volleybal. Je weet dus maar nooit.”

Wint Knack Volley B van Amigos Zoersel, dan staat op zaterdag 30 oktober de wedstrijd Knack Volley B tegen Knack Volley A geprogrammeerd. (RB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier