B&W C Lendelede blaast Vosselaar weg

© vdb
Redactie KW

Met een omzeggens perfecte wedstrijd nam Black and White Company Lendelede probleemloos afstand van Noorderkempen Vosselaar in drie sets.

De geblesseerde Vandenberghe werd door Paulides vervangen op de opposiet en die deed het effenaf schitterend. Met Coucke – die weer helemaal fit is – van meet af aan op de receptie/hoek en het centrale duo Hollez-Verhelst, domineerden de bezoekers vanaf het wedstrijdbegin. Een vroege bonus werd stilaan uitgediept zonder dat een zwak Vosselaar daar ook maar even iets kon tegen inbrengen. Lendelede trok gedecideerd door naar de 18-25 deelwinst die eerste set.

De eerste herneming poogde de thuisploeg het tij te keren. Dat lukte even maar halfweg de set verviel Vosselaar weer in een te grote foutenlast zowel aan de service als in de afwerking. Lendelede profiteerde ervan om uiteindelijk gemakkelijk met 21-25 te verdubbelen.

Daarmee was de partij ook gespeeld want de derde beurt walsten de bezoekers met 13-25 over de thuisploeg heen. Meteen staat Lendelede als enige nog ongeslagen ploeg in de reeks met het maximum op kop na drie speeldagen.

(RBD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier