In deze inhaalwedstrijd - op de normaal voorziene datum werd de wedstrijd afgelast doordat het veld door regeninsijpeling onbespeelbaar werd - domineerde de thuisploeg in alle spelonderdelen. Lendelede trad aan met Jutta Van de Vyver aan de spelverdeling en Liza Vandewiele als hoofdaanvalster, Hinneburg en Stojanevic bevolkten het centrum, Van Zwaanswijk en Coessens stonden op de receptie/hoek met Vermander in de liberotrui.

In de openingsbeurt profiteerde de thuisploeg van misverstanden en onzuiverheden in receptie en afwerking bij Lendelede om van 4-4 regelrecht naar 15-4 door te stoten maarmee de eerste set gespeeld was. Asterix sloot die af met 25-12. De eerste herneming sloeg Asterix bij 5-5 een eerste bonus naar 8-5 in elkaar. En omdat Lendelede aanvallend niet meteen kon scoren liep de achtertsand op naar 15-9. De thuisploeg ging gemakkelijk door naar de 25-16 verdubbeling.

De derde beurt was bij 11-2 de wedstrijd gespeeld. AVO Beveren domineerde dan ook in alle spelonderdelen de bezoeksters die van 13-5 via 13-8 met 25-15 helemaal uitgeteld werden.

(HB)

In deze inhaalwedstrijd - op de normaal voorziene datum werd de wedstrijd afgelast doordat het veld door regeninsijpeling onbespeelbaar werd - domineerde de thuisploeg in alle spelonderdelen. Lendelede trad aan met Jutta Van de Vyver aan de spelverdeling en Liza Vandewiele als hoofdaanvalster, Hinneburg en Stojanevic bevolkten het centrum, Van Zwaanswijk en Coessens stonden op de receptie/hoek met Vermander in de liberotrui.In de openingsbeurt profiteerde de thuisploeg van misverstanden en onzuiverheden in receptie en afwerking bij Lendelede om van 4-4 regelrecht naar 15-4 door te stoten maarmee de eerste set gespeeld was. Asterix sloot die af met 25-12. De eerste herneming sloeg Asterix bij 5-5 een eerste bonus naar 8-5 in elkaar. En omdat Lendelede aanvallend niet meteen kon scoren liep de achtertsand op naar 15-9. De thuisploeg ging gemakkelijk door naar de 25-16 verdubbeling.De derde beurt was bij 11-2 de wedstrijd gespeeld. AVO Beveren domineerde dan ook in alle spelonderdelen de bezoeksters die van 13-5 via 13-8 met 25-15 helemaal uitgeteld werden.(HB)