Dat betekent dus dat ook de nog alle geplande organisaties meteen geannuleerd worden, dit zowel voor de seniorreeksen als de jeugd. Tegen 31 maart zal er een beslissing volgen over het al of niet toekennen van eventuele kampioenstitels of dalers in alle reeksen en over het al of niet invoeren van de voor volgend seizoen voorziene reeksherindeling. Ook de verdeling van Europese tickets in samenspraak met de beide Liga's wordt dan beslist.

Die beslissing wordt genomen omdat de gezondheid van spelers en speelsters, fans en trainers, vrijwilligers en officials nooit in gevaar mag gebracht worden.

Met betrekking tot de opstart van het Belgian Beach circuit (voorzien in de maand mei) zal later gecommuniceerd worden. (RBD)

Dat betekent dus dat ook de nog alle geplande organisaties meteen geannuleerd worden, dit zowel voor de seniorreeksen als de jeugd. Tegen 31 maart zal er een beslissing volgen over het al of niet toekennen van eventuele kampioenstitels of dalers in alle reeksen en over het al of niet invoeren van de voor volgend seizoen voorziene reeksherindeling. Ook de verdeling van Europese tickets in samenspraak met de beide Liga's wordt dan beslist.Die beslissing wordt genomen omdat de gezondheid van spelers en speelsters, fans en trainers, vrijwilligers en officials nooit in gevaar mag gebracht worden. Met betrekking tot de opstart van het Belgian Beach circuit (voorzien in de maand mei) zal later gecommuniceerd worden. (RBD)