Een inkomkaart voor de eerste thuiswedstrijd van de playoff-finales tussen Hermes Oostende en Asterix Beveren, zaterdag 13 april om 20.30 uur in de sportarena mister V, kost 10 euro. Je krijgt dan meteen ook 50 % vermindering voor de thuiswedstrijd van zaterdag 27 april. Abonnees van KV Oostende en BC Oostende en spelers van Recrea Volley Oostende betalen de eerste finalematch slechts 5 euro.

Iedereen onder de 18 jaar krijgt gratis toegang tot de wedstrijd, mits je een groen of geel kledingstuk of attribuut draagt. Leden van een West-Vlaamse volleybalclub krijgen eveneens gratis toegang als ze een groen of geel kledingstuk of attribuut dragen. Ouders, begeleiders en vrienden betalen slechts 5 euro inkom.

Info en reservatie: hermesvolleybal@gmail.com

(PR)

Een inkomkaart voor de eerste thuiswedstrijd van de playoff-finales tussen Hermes Oostende en Asterix Beveren, zaterdag 13 april om 20.30 uur in de sportarena mister V, kost 10 euro. Je krijgt dan meteen ook 50 % vermindering voor de thuiswedstrijd van zaterdag 27 april. Abonnees van KV Oostende en BC Oostende en spelers van Recrea Volley Oostende betalen de eerste finalematch slechts 5 euro.Iedereen onder de 18 jaar krijgt gratis toegang tot de wedstrijd, mits je een groen of geel kledingstuk of attribuut draagt. Leden van een West-Vlaamse volleybalclub krijgen eveneens gratis toegang als ze een groen of geel kledingstuk of attribuut dragen. Ouders, begeleiders en vrienden betalen slechts 5 euro inkom.(PR)