Lendelede Josip Josipovic naar Lendelede dames B

Manager Joost Kerkckhof van Black and White Company Lendelede heeft een overeenkomst bereikt met Josip Josipovic om de B-ploeg die in 1ste provinciale aantreedt te trainen.

Roeselare Negende Supercup voor Knack Roeselare

Knack heeft zich in SC Lange Munte in Kortrijk verzekerd van de 9e Supercup uit de clubgeschiedenis. De jongens van coach Vanmedegael klopten Maaseik met duidelijke 0-3-cijfers: 24-26, 23-25 en 18-25.

Na jarenlang dispuut roken Volley Belgium en de volleyballiga de vredespijp

Het was allesbehalve peis en vree de voorbije jaren tussen de Belgische volleybalfederatie en de nationale volleyballiga. Verschillende discussies in die periode zorgden voor donkere wolken boven het volleymilieu. Tijdens de zomerstop hebben beide partijen intensief en constructief onderhandeld wat geleid heeft tot een nieuw convenant tussen de federatie en de liga.

Oostende Hermes Oostende grijpt naast eerste Supercup

Oostende is er niet in geslaagd om een eerste Supercup te pakken. De bekerwinnaar ging ten onder tegen landskampioen Asterix Beveren. Het werd 3-0 met 25-23, 25-11 en 25-20 als setstanden.

Lendelede Bellewinst voor B&W C Lendelede heren tegen Thimister

De herenploeg van Black and White Company Lendelede slaagde erin om zijn eerste thuiswedstrijd met bellewinst af te ronden. Daarvoor moest het wel rekenen op Jeroen Balduyck die een door blessures geteisterde thuisploeg depanneerde.

Lendelede B&W C Lendelede 0-3 onderuit tegen VDK Gent

In zijn eerste thuiswedstrijd van de competitie verzuimden Lendeleedse dames de eerste set af te ronden, verloren 25-27 en moesten daarna met respectievelijk 20-25 en 19-25 zijn meerdere erkennen in de bezoeksters.

Roeselare Knack-coach Steven Vanmedegael wil van Supercup propagandamatch maken

Redactie KW

Knack Volley Roeselare start zondag in Kortrijk met de Supercup tegen Maaseik aan het nieuw volleybalseizoen, het 38ste op rij in de hoogste Belgische volleybalklasse. Steven Vanmedegael gaat voor de vier nationale finales: de Supercup, de League Trophy, die het zelf organiseert rond de jaarwisseling, de Belgische beker en de titelfinale.

Lendelede B&W C Lendelede dames naar kwartfinale Beker van België

Door Liga B-ploeg Haasrode/Leuven woensdagavond in drie sets te kloppen, plaatste Black and White Company Lendelede zich voor de kwartfinales van de nationale beker. Lendelede opende met 22-25 winst, verdubbelde met 19-25 om in set drie met 18-25 de kwalificatie vast te leggen.

Oostende Bekerhouder Hermes Oostende heeft in Aubel vier sets nodig

Zonder de geblesseerde Angie Bland (teenbreuk) en met Amber De Tant voortdurend op de bank heeft bekerhouder Hermes Rekkenshop Oostende zich tijdens de achtste finales om de beker van België hard moeten inspannen op bezoek bij Aubel.

Roeselare Knack Roeselare in vier sets voorbij Frankfurt in tweede oefenmatch

Woensdagnamiddag was Frankfurt weer de sparringpartner van Knack Roeselare in een tweede oefenpartij. Omdat bij Frankfurt Van Rekom ziek in het hotel achterbleef wrong Knack-speler Mathijs Desmet zich in die trui en werkte de oefenpartij af met de bezoekers. Hij liet zich een paar keer opmerken, zowel aan de service als de afwerking.

Roeselare Knack Roeselare zet Frankfurt met 3-1 opzij in oefenduel

In een aangename oefenpartij, doorspekt met spektakelrijke wedstrijdfases, zette Knack Roeselare United Volley Frankfurt, dat het jongste seizoen nog een Champions League-opponent was, met 3-1 opzij. Bijna tweehonderd supporters beleefden deze oefenpot mee.

Lendelede B&W C Lendelede heren verliezen op Guibertin

De mannen van Black and White Company Lendelede openden bij ex-Liga A-ploeg Guibertin dat weer de gedoodverfde titelkandidaat is, zonder de geblesseerde Ward Coucke waar Joppe Paulides wel hersteld was van zijn blessure maar nog wedstrijdritme miste.