Dinsdag 26 mei, 2020

Met de 22-jarige en 2,12 m grote Amerikaanse middenman George Huhmann haalde Knack een vervanger voor de Canadees Jansen Vandoorn. Huhmann komt over van de Princeton University. Het is meteen een eerste buitenlands avontuur van de EIVA Player of the Year 2019.

Knack Volley Roeselare kiest met Sander Depovere voor een tweede ervaren Belgische spelverdeler naast Stijn D'Hulst. Sander, setter bij Knack Volley sinds het seizoen 2017-2018, ondertekende een nieuwe overeenkomst voor de komende drie seizoenen.

Met het oog op volgend seizoen heeft de eerste ploeg van Bevo Beobank Roeselare zich versterkt met de 33-jarige Marta Sobolska. De receptie-hoek komt over van eerstedivisieploeg Bidavo Bissegem.

Stijn D'Hulst is na een maand quarantaine in Italië terug in zijn Kortrijk. De spelverdeler van wereldkampioen Lube Civitanova onderhoudt momenteel op eigen houtje zijn conditie en onderhandelt over een nieuw volleybalcontract. Ook Knack Roeselare schoof al aan de figuurlijke onderhandelingstafel. "Enerzijds wil ik graag terugkeren naar mijn oude liefde, maar anderzijds ben ik ook nog jong en sta ik nog open voor een buitenlands avontuur."