Zware nederlaag voor KSK Vlamertinge

Justin vanbrabandt beleefde met zes tegengoals niet bepaald een leuke namiddag. © (Foto VDB)
Redactie KW

KSK Vlamertinge speelde uit bij de tweede uit het klassement Dikkelvenne en moest zoals al vaker dit seizoen de wet van de sterkste ondergaan. In Oost-Vlaanderen werd met 6-0 verloren. En volgende week wacht met SCT Menen nog een topper uit de reeks.

Deze derde periode behaalde KSK Vlamertinge nog geen enkel punt. Ook in het algemeen klassement blijft Vlamertinge allerlaatste met 7 punten acherstand op FC Mariekerke. Meteen bij de start pakten de roodwitten een koude douche : 2-0 na amper 10 minuten spelen. Vlamertinge speelde daarna goed mee maar kwam niet tot echte doelkansen. Kort na de herneming dan scoort Jan Decru in eigen doel en komt Dikkelvenne op 3-0.

Ternest mist daarna de aansluitingstreffer en wanneer Dikkelvenne in de 70′ de 4-0 scoort is de kaars uit voor Vlamertinge dat net als vorige week heel wat jeugdspelers in de selectie opnam. “De jeugd is de toekomst van deze club vooral nu een aantal spelers hun afspraken niet meer nakomen en niet meer komen opdagen,” zegt trainer Yannick Platteeuw.

(MD – Foto VDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.