Essevee verschijnt dinsdagmiddag met de huurling van Club Brugge voor de Geschillencommissie van de KBVB. Zulte Waregem wil niet het risico lopen dat Coopman geschorst is voor de finale van play-off 2 tegen Lokeren.

De heroptredende Coopman kende op de negende speeldag in play-off 2 een frustrerende avond op het veld van OH Leuven (1-2). De 23-jarige middenvelder kopte Essevee al na vijf minuten op voorsprong, maar werd net voor het half uur rechtstreeks uitgesloten.

Coopman trok aan de noodrem en haalde als laatste man de weggeglipte Jovan Kostovski onderuit. Scheidsrechter Erik Lambrechts duwde de middenvelder van Zulte Waregem de rode kaart onder de neus.

(Belga)

Essevee verschijnt dinsdagmiddag met de huurling van Club Brugge voor de Geschillencommissie van de KBVB. Zulte Waregem wil niet het risico lopen dat Coopman geschorst is voor de finale van play-off 2 tegen Lokeren. De heroptredende Coopman kende op de negende speeldag in play-off 2 een frustrerende avond op het veld van OH Leuven (1-2). De 23-jarige middenvelder kopte Essevee al na vijf minuten op voorsprong, maar werd net voor het half uur rechtstreeks uitgesloten. Coopman trok aan de noodrem en haalde als laatste man de weggeglipte Jovan Kostovski onderuit. Scheidsrechter Erik Lambrechts duwde de middenvelder van Zulte Waregem de rode kaart onder de neus. (Belga)