De 23-jarige Zarandia, die een (weinig succesvol) verleden heeft bij KRC Genk, ondertekende aan de Gaverbeek een contract voor drie seizoenen (plus een jaar optie).

"Ik ben dubbel geconcentreerd en gemotiveerd om te slagen bij Zulte Waregem", zegt de linksvoetige winger, die tussen 2014 en 2016 voor KRC Genk voetbalde maar er nooit in actie kwam voor het eerste elftal. "Ik ben erop gebrand om beter te doen dan voorheen. Met de ervaring die ik heb opgedaan in de Poolse eerste klasse wil ik mij nu tonen bij deze club."

De Georgiër vervoegt de kern van Francky Dury zaterdag. "Eerst nog enkele persoonlijke zaken regelen en afscheid nemen van mij teamgenoten in Gdynia met wie ik twee supercups en één beker heb gewonnen. Het is positief dat ik het grootste deel van de voorbereiding bij mijn nieuwe club kan afwerken. Het oefencomplex oogt fantastisch, met Sandy Walsh kom ik een oude bekende tegen en het gesprek met de trainer was verrijkend. Ik weet perfect wat Francky Dury van mij verwacht."

(BELGA)

De 23-jarige Zarandia, die een (weinig succesvol) verleden heeft bij KRC Genk, ondertekende aan de Gaverbeek een contract voor drie seizoenen (plus een jaar optie)."Ik ben dubbel geconcentreerd en gemotiveerd om te slagen bij Zulte Waregem", zegt de linksvoetige winger, die tussen 2014 en 2016 voor KRC Genk voetbalde maar er nooit in actie kwam voor het eerste elftal. "Ik ben erop gebrand om beter te doen dan voorheen. Met de ervaring die ik heb opgedaan in de Poolse eerste klasse wil ik mij nu tonen bij deze club."De Georgiër vervoegt de kern van Francky Dury zaterdag. "Eerst nog enkele persoonlijke zaken regelen en afscheid nemen van mij teamgenoten in Gdynia met wie ik twee supercups en één beker heb gewonnen. Het is positief dat ik het grootste deel van de voorbereiding bij mijn nieuwe club kan afwerken. Het oefencomplex oogt fantastisch, met Sandy Walsh kom ik een oude bekende tegen en het gesprek met de trainer was verrijkend. Ik weet perfect wat Francky Dury van mij verwacht."(BELGA)