Dimitri Oberlin is een talent van amper 21 met Kameroense roots dat zich in seizoen 2017-18 al liet opmerken tijdens de Champions League-campagne van FC Basel. Hij scoorde toen vier goals in acht wedstrijden, waarvan drie keer in twee duels tegen Benfica. Hij was de voorbije seizoenen geen vaste pion in de basis van de Zwitserse topclub en werd het tweede deel van afgelopen seizoen uitgeleend aan Serie A-club Empoli. Oberlin is ook Zwitsers belofte-international. Essevee gelooft rotsvast in zijn kunnen, want het volgt de spits al drie seizoenen.

Oberlin omschrijft zichzelf als een moderne, explosieve spits. "Wat de supporters mogen verwachten van mij? Gevaar creëren en hopelijk veel doelpunten", klinkt het.

Voor Hicham Faik liep er vanuit Heerenveen een bod binnen dat Zulte Waregem ontoereikend vond. Essevee stuurde een tegenvoorstel richting Friesland. (TVW)

Dimitri Oberlin is een talent van amper 21 met Kameroense roots dat zich in seizoen 2017-18 al liet opmerken tijdens de Champions League-campagne van FC Basel. Hij scoorde toen vier goals in acht wedstrijden, waarvan drie keer in twee duels tegen Benfica. Hij was de voorbije seizoenen geen vaste pion in de basis van de Zwitserse topclub en werd het tweede deel van afgelopen seizoen uitgeleend aan Serie A-club Empoli. Oberlin is ook Zwitsers belofte-international. Essevee gelooft rotsvast in zijn kunnen, want het volgt de spits al drie seizoenen.Oberlin omschrijft zichzelf als een moderne, explosieve spits. "Wat de supporters mogen verwachten van mij? Gevaar creëren en hopelijk veel doelpunten", klinkt het.Voor Hicham Faik liep er vanuit Heerenveen een bod binnen dat Zulte Waregem ontoereikend vond. Essevee stuurde een tegenvoorstel richting Friesland. (TVW)