Cordier is sinds 2014 als algemeen manager verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Essevee, de verdere uitbouw van de club en de ontwikkeling van het stadion.

Hendrik Deruyck, die vooral de financiële en operationele stroomlijning van de club heeft geoptimaliseerd, legt zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder neer maar blijft lid van de Raad van Bestuur. Deruyck blijft beschikbaar voor eventuele nieuwe opdrachten in het kader van de verdere expansie van de NV Grensverleggend, meldt Zulte Waregem.

"Zulte Waregem wil met de verdere professionalisering van structuren en processen de club laten uitgroeien tot een vaste challenger aan de Belgische top", klinkt het nog.

(BELGA)

Cordier is sinds 2014 als algemeen manager verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van Essevee, de verdere uitbouw van de club en de ontwikkeling van het stadion.Hendrik Deruyck, die vooral de financiële en operationele stroomlijning van de club heeft geoptimaliseerd, legt zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder neer maar blijft lid van de Raad van Bestuur. Deruyck blijft beschikbaar voor eventuele nieuwe opdrachten in het kader van de verdere expansie van de NV Grensverleggend, meldt Zulte Waregem. "Zulte Waregem wil met de verdere professionalisering van structuren en processen de club laten uitgroeien tot een vaste challenger aan de Belgische top", klinkt het nog.(BELGA)