Zulte Waregem slaat transfervrije Gianni Bruno aan de haak

© belga
Redactie KW

De 27-jarige spits/flankaanvaller kwam de voorbije twee seizoenen uit voor Cercle Brugge, maar verlengde er zijn contract niet. Hij zou in het Regenboogstadion een contract voor drie seizoenen tekenen.

Graag was Bruno bij de vereniging gebleven, maar beide partijen raakten het niet eens over de financiële voorwaarden. Nochtans was de Luikenaar afgelopen seizoen de doeltreffendste speler bij Cercle met 13 goals en 4 assists in 35 wedstrijden.

Weinig alternatieven

Voor Esseveecoach Francky Dury komt de transfer Gianni Bruno, wiens naam de voorbije seizoenen al meermaals viel aan de Gaverbeek, als een geschenk uit de hemel. Zulte Waregem beschikt immers zowel in de spits als op de flank over weinig alternatieven voor de nakende competitiestart.

Dimitri Oberlin (enkelverstuiking), Saido Berahino (op proef, maar nog geen contract), Cyle Larin (pas enkele dagen in Waregem) en Nill De Pauw (dichtbij een overgang naar het Turkse Rizespor) zijn om tal van redenen twijfelgevallen voor de opener van zaterdag tegen KV Mechelen. Bruno trainde woensdagmorgen al mee met zijn nieuwe werkgever.

(TVW)