Zulte Waregem lanceert samen met Bistro Berto de Essevee Match Box

David Bertolozzi van Bistro Berto stelt de Essevee Match Boxen samen. © Archieffoto HDV
Redactie KW

De Essevee Business Club, die bestaat uit verschillende partners van SV Zulte Waregem, wil tijdens deze donkere tijden de lokale horeca steunen. Supporters van Essevee kunnen nu bij elke wedstrijd een door chef David Bertolozzi (Bistro Berto) samengestelde Essevee Match Box bestellen en afhalen op de dag van de wedstrijd.

Essevee telt na de wedstrijd van komende zondag tegen KAA Gent nog 5 wedstrijden voor het einde van het kalenderjaar. Om bij deze wedstrijden de voetbalbeleving zoveel mogelijk in de woonkamer van de supporters te brengen, organiseert Zulte Waregem de Essevee Match Box. Een smakelijke samenwerking tussen de Essevee Business Club en Bistro Berto.

“Het doet pijn dat we er niet kunnen bij zijn in het stadion maar dat maakt ons niet minder enthousiast. In deze moeilijke tijden supporteren we van thuis en waarom zouden we daar niet het maximum uithalen? Als Business Club vonden we de Essevee Match Boxen een prima kans om Bistro Berto te steunen”, vertelt Kris Sierens van de Essevee Business Club.

‘Beleving’

Via de website van Bistro Berto kan je jouw Essevee Match Box bestellen. De matchmenu’s zijn telkens door chef David Bertolozzi samengesteld op maat van de supporter. “Het zijn moeilijke tijden, zowel als chef-kok, maar ook als supporter. Geef mij maar een kolkend Regenboogstadion in plaats van de lege tribunes…”

“Naast ons veelgesmaakt weekmenu willen we graag een extraatje voorzien voor alle supporters van Essevee. Zolang de stadions dicht blijven, willen we de supporters toch een mooie beleving bieden met de Match Boxen”, vertelt de chef van Bistro Berto.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier