Essevee neemt de 21-jarige aanvaller over van Premier League-club Brighton & Hove Albion. Hij tekende voor drie jaar.

Bjordal ruilde op 18-jarige leeftijd het Noorse Aalesunds voor Brighton & Hove Albion. Na één seizoen Engeland bij de U18 volgde een uitleenbeurt naar Zweden bij eersteklasser IFK Göteborg. Vorig seizoen speelde hij voor de U23 van Brighton.

Na de Zweedse verdediger Erdin Demir (Waasland-Beveren), de Zwitserse verdediger Marco Bürki (Young Boys), de Nederlandse middenvelder Hicham Faïk (Excelsior) en de Finse middenvelders Mikael Soisalo (Middleborough) en Urho Nissila (Palloseura) is Bjordal de zesde aanwinst voor Zulte Waregem. Hij wordt de derde Noor in de kern, na Johan Bjordal en Fredrik Oldrup Jensen.

Essevee neemt de 21-jarige aanvaller over van Premier League-club Brighton & Hove Albion. Hij tekende voor drie jaar. Bjordal ruilde op 18-jarige leeftijd het Noorse Aalesunds voor Brighton & Hove Albion. Na één seizoen Engeland bij de U18 volgde een uitleenbeurt naar Zweden bij eersteklasser IFK Göteborg. Vorig seizoen speelde hij voor de U23 van Brighton. Na de Zweedse verdediger Erdin Demir (Waasland-Beveren), de Zwitserse verdediger Marco Bürki (Young Boys), de Nederlandse middenvelder Hicham Faïk (Excelsior) en de Finse middenvelders Mikael Soisalo (Middleborough) en Urho Nissila (Palloseura) is Bjordal de zesde aanwinst voor Zulte Waregem. Hij wordt de derde Noor in de kern, na Johan Bjordal en Fredrik Oldrup Jensen.