Het jeugdproduct van Olympique Marseille is een rechtervleugelverdediger en werd vorig seizoen opgenomen in het eerste elftal van de Zuid-Franse ploeg. De Comorese international was het jaar daarvoor goed voor 2 doelpunten en 3 assists bij Marseille B.

"Ik ben erg blij dat ik dit seizoen deel mag zijn van Essevee", vertelt Abdallah. "Ik kijk er nu al naar uit om de supporters te ontmoeten."

Abdallah is nog jong maar heeft door zijn jeugdopleiding bij een absolute topclub al heel wat ervaring opgedaan. De scoutingscel van Essevee volgt de rechtsvoetige vleugelverdediger al een tijdje. Met zijn explosiviteit en aanvallende capaciteiten als verdediger is hij een aanwinst voor de kern.

Het jeugdproduct van Olympique Marseille is een rechtervleugelverdediger en werd vorig seizoen opgenomen in het eerste elftal van de Zuid-Franse ploeg. De Comorese international was het jaar daarvoor goed voor 2 doelpunten en 3 assists bij Marseille B."Ik ben erg blij dat ik dit seizoen deel mag zijn van Essevee", vertelt Abdallah. "Ik kijk er nu al naar uit om de supporters te ontmoeten."Abdallah is nog jong maar heeft door zijn jeugdopleiding bij een absolute topclub al heel wat ervaring opgedaan. De scoutingscel van Essevee volgt de rechtsvoetige vleugelverdediger al een tijdje. Met zijn explosiviteit en aanvallende capaciteiten als verdediger is hij een aanwinst voor de kern.