Voor Essevee is Humphreys de tweede versterking van het tussenseizoen. Eerder rondde de club al de komst van huurling Dimitri Oberlin af.

Het voorbije seizoen spendeerde Humphreys bij de beloften van City. "De tijd is rijp voor een nieuwe stap", klonk het bij de snelle verdediger. "Ik ben enorm dankbaar dat ik heb kunnen investeren in mijn carrière bij een ploeg als City. Ik hoorde veel positieve zaken over de club en met Francky Dury had ik een boeiend gesprek. Ik kijk enorm uit naar het komende seizoen."

(Belga)

Voor Essevee is Humphreys de tweede versterking van het tussenseizoen. Eerder rondde de club al de komst van huurling Dimitri Oberlin af.Het voorbije seizoen spendeerde Humphreys bij de beloften van City. "De tijd is rijp voor een nieuwe stap", klonk het bij de snelle verdediger. "Ik ben enorm dankbaar dat ik heb kunnen investeren in mijn carrière bij een ploeg als City. Ik hoorde veel positieve zaken over de club en met Francky Dury had ik een boeiend gesprek. Ik kijk enorm uit naar het komende seizoen."(Belga)