Vorige week meldde de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) dat de laatste twee wedstrijden van SK Lierse, waaronder de partij aan de Gaverbeek, geannuleerd zouden worden. Intussen zijn de Pallieters ook officieel failliet verklaard, maar Zulte Waregem kreeg maandagmiddag nog steeds geen officieel bericht van de Pro League omtrent de thuiswedstrijd van vrijdag tegen Lierse.

Eddy Cordier stuurde daarom een mail naar Pro League-CEO Pierre François waarin hij duidelijkheid eist. De manager van de fusieclub uitte in diezelfde brief ook zijn ongenoegen over de gang van zaken. Essevee betreurt onder meer dat Hamdi Harbaoui nu een wedstrijd minder heeft om zijn leidersplaats in de topschuttersstand te verdedigen.

Geannuleerde supportersacties

Ook is er veel onduidelijkheid over een eventuele schorsing voor Sander Coopman, die na zijn rode kaart van afgelopen weekend een speeldag schorsing riskeert. Aanvankelijk zou de middenvelder dan gewoon de (voor Essevee overbodige) thuiswedstrijd tegen Lierse missen, maar nu dreigt de draaischijf er niet bij te zijn in de finale van play-off 2 tegen Lokeren. "Dat wekt ongenoegen", aldus Cordier. "Net als het financieel en commercieel verlies én de geannuleerde supportersacties."

(Belga)

Vorige week meldde de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) dat de laatste twee wedstrijden van SK Lierse, waaronder de partij aan de Gaverbeek, geannuleerd zouden worden. Intussen zijn de Pallieters ook officieel failliet verklaard, maar Zulte Waregem kreeg maandagmiddag nog steeds geen officieel bericht van de Pro League omtrent de thuiswedstrijd van vrijdag tegen Lierse. Eddy Cordier stuurde daarom een mail naar Pro League-CEO Pierre François waarin hij duidelijkheid eist. De manager van de fusieclub uitte in diezelfde brief ook zijn ongenoegen over de gang van zaken. Essevee betreurt onder meer dat Hamdi Harbaoui nu een wedstrijd minder heeft om zijn leidersplaats in de topschuttersstand te verdedigen. Ook is er veel onduidelijkheid over een eventuele schorsing voor Sander Coopman, die na zijn rode kaart van afgelopen weekend een speeldag schorsing riskeert. Aanvankelijk zou de middenvelder dan gewoon de (voor Essevee overbodige) thuiswedstrijd tegen Lierse missen, maar nu dreigt de draaischijf er niet bij te zijn in de finale van play-off 2 tegen Lokeren. "Dat wekt ongenoegen", aldus Cordier. "Net als het financieel en commercieel verlies én de geannuleerde supportersacties."(Belga)