W-Fest zat samen met het Essevee-bestuur om voor beide partijen een leuke actie aan deze kalenderwijziging te koppelen. Zo wordt door W-Fest aan alle aanwezige Essevee-abonnees een voucher aangeboden ter waarde van 15 euro.

Die zullen ze kunnen gebruiken tijdens W-fest 2020 dat zal doorgaan van 20 tot 24 mei. De vaste Essevee-abonnees zullen dankzij deze kalenderaanpassing een extra compensatie verwerven om volgend jaar extra te kunnen genieten van de 5de editie van W-Fest op en rond Waregem Expo.

En, vanzelfsprekend wordt er vanuit de festivalorganisatie ook geduimd voor de thuiszege tegen Sporting Charleroi!

W-Fest zat samen met het Essevee-bestuur om voor beide partijen een leuke actie aan deze kalenderwijziging te koppelen. Zo wordt door W-Fest aan alle aanwezige Essevee-abonnees een voucher aangeboden ter waarde van 15 euro.Die zullen ze kunnen gebruiken tijdens W-fest 2020 dat zal doorgaan van 20 tot 24 mei. De vaste Essevee-abonnees zullen dankzij deze kalenderaanpassing een extra compensatie verwerven om volgend jaar extra te kunnen genieten van de 5de editie van W-Fest op en rond Waregem Expo.En, vanzelfsprekend wordt er vanuit de festivalorganisatie ook geduimd voor de thuiszege tegen Sporting Charleroi!