Thomas Caers (SV Zulte Waregem) wordt geen trainer van Antwerp

Redactie KW

Een interview van Patrick Decuyper gisteren met de Antwerpse televisiezender ATV liet nochtans het tegendeel uitschijnen.

Decuyper lanceerde Caers (foto) begin 2013 bij Zulte Waregem door hem de Essevee Soccer School uit de grond te laten stampen. Jonge voetbaltalenten trainen er op blote voeten, zonder in competitie uit te komen. “In het interview word ik door zowel de journalist als door Patrick Decuyper genoemd als kandidaat-trainer van Royal Antwerp FC. Het is uiteraard altijd plezant om te horen dat andere mensen uit het voetbal mijn werk weten te appreciëren, maar ik wil meteen een einde maken aan alle geruchten”, aldus Caers.

Prachtig langetermijnproject

“Ik heb nooit met de heer Decuyper, noch met iemand anders van Antwerp gesproken over een aanstelling als coach bij die club. Ik heb daar ook geen interesse in. Ik ben heel erg tevreden met mijn huidige functie als hoofd van de Essevee Soccer School. Het is een prachtig langetermijnproject en mijn werk is hier nog lang niet af. Ik kijk er naar uit om samen met de andere mensen van SV Zulte Waregem onze jonge talenten voor te bereiden op hun toekomstige carrière als profvoetballer. Ik beschouw de zaak hiermee dan ook als gesloten.”

(TVW-foto a-HDV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier