"Na mijn periode bij Club Brugge was ik in afwachting van een nieuwe uitdaging", aldus Stan van den Buijs, die samen met Preud'homme twee titels en twee bekers veroverde. "Zulte Waregem contacteerde mij in november vorig jaar. Al gauw volgde een constructief gesprek met ceo Eddy Cordier, Francky Dury en Toon Mertens. Essevee is een mooie, ambitieuze club met een duidelijke visie. Het vertrouwen dat ik hier krijg is een bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt."

Hoofd scouting bij Essevee Toon Mertens reageert verheugd op de komst van van den Buijs. "Stan is iemand met veel kwaliteiten en knowhow, ik ken hem ook al langer dan vandaag."

"Na mijn periode bij Club Brugge was ik in afwachting van een nieuwe uitdaging", aldus Stan van den Buijs, die samen met Preud'homme twee titels en twee bekers veroverde. "Zulte Waregem contacteerde mij in november vorig jaar. Al gauw volgde een constructief gesprek met ceo Eddy Cordier, Francky Dury en Toon Mertens. Essevee is een mooie, ambitieuze club met een duidelijke visie. Het vertrouwen dat ik hier krijg is een bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt."Hoofd scouting bij Essevee Toon Mertens reageert verheugd op de komst van van den Buijs. "Stan is iemand met veel kwaliteiten en knowhow, ik ken hem ook al langer dan vandaag."