Bossut viel in de tweede helft uit na een botsing met Gentenaar Jordan Botaka. Zulte Waregem won de oefenmatch tegen de Buffalo's met 2-1 in het eigen Regenboogstadion. Saido Berahino (1.) en Jelle Vossen (6.) scoorden voor de thuisploeg, Roman Yaremchuk (56.) voor AA Gent. Na een halfuur moest Zulte Waregem met tien verder. Scheids Van Damme sloot de Tunesiër Bassem Srarfi uit na een reactie op Gentspeler Vadis Odjidja. Diezelfde Odjidja moest op zijn beurt halfweg de tweede periode gaan douchen na een tweede gele kaart.

Sinds 2006 verdedigt Bossut de kleuren van Zulte Waregem. Hij stond al meer dan 400 wedstrijden tussen de palen bij Essevee.

(Belga)

Bossut viel in de tweede helft uit na een botsing met Gentenaar Jordan Botaka. Zulte Waregem won de oefenmatch tegen de Buffalo's met 2-1 in het eigen Regenboogstadion. Saido Berahino (1.) en Jelle Vossen (6.) scoorden voor de thuisploeg, Roman Yaremchuk (56.) voor AA Gent. Na een halfuur moest Zulte Waregem met tien verder. Scheids Van Damme sloot de Tunesiër Bassem Srarfi uit na een reactie op Gentspeler Vadis Odjidja. Diezelfde Odjidja moest op zijn beurt halfweg de tweede periode gaan douchen na een tweede gele kaart. Sinds 2006 verdedigt Bossut de kleuren van Zulte Waregem. Hij stond al meer dan 400 wedstrijden tussen de palen bij Essevee.(Belga)