De heroptredende Coopman kende op de negende speeldag in play-off 2 een frustrerende avond op het veld van OH Leuven. De 23-jarige huurling van Club Brugge kopte Essevee al na vijf minuten op voorsprong, maar werd net voor het half uur rechtstreeks uitgesloten. Coopman trok aan de noodrem en haalde als laatste man de weggeglipte Jovan Kostovski onderuit. Scheidsrechter Erik Lambrechts duwde de middenvelder van Zulte Waregem de rode kaart onder de neus.

Tot overmaat van ramp voor Coopman viel de gelijkmaker uit de vrije trap die na de rode kaart volgde. Zulte Waregem won uiteindelijk wel met 1-2.

(Belga - Foto VDB)

De heroptredende Coopman kende op de negende speeldag in play-off 2 een frustrerende avond op het veld van OH Leuven. De 23-jarige huurling van Club Brugge kopte Essevee al na vijf minuten op voorsprong, maar werd net voor het half uur rechtstreeks uitgesloten. Coopman trok aan de noodrem en haalde als laatste man de weggeglipte Jovan Kostovski onderuit. Scheidsrechter Erik Lambrechts duwde de middenvelder van Zulte Waregem de rode kaart onder de neus. Tot overmaat van ramp voor Coopman viel de gelijkmaker uit de vrije trap die na de rode kaart volgde. Zulte Waregem won uiteindelijk wel met 1-2.(Belga - Foto VDB)