De centrale middenvelder genoot ook interesse van enkele Nederlandse clubs. "Mijn aflopend contract bood verschillende mogelijkheden", vertelt hij. "Het was kiezen tussen de subtop in Nederland of het dichte buitenland. Ik had een boeiend gesprek met Francky Dury en na het zien van de faciliteiten waarover deze club beschikt was mijn keuze snel gemaakt. Ik begreep dat Zulte Waregem staat voor fris, verzorgd en aanvallend voetbal. Het gevoel zat meteen goed."

Met 29 basisplaatsen dit seizoen is Faik een vaste waarde in het elftal van trainer Mitchell van der Gaag. De creatieve middenvelder speelde eerder voor ADO Den Haag, Almere City en Roda JC. De teller van Faik staat momenteel op vijf doelpunten en drie assists. "Zulte Waregem is een stapje hogerop en deze kans zal ik met beide handen grijpen."

De centrale middenvelder genoot ook interesse van enkele Nederlandse clubs. "Mijn aflopend contract bood verschillende mogelijkheden", vertelt hij. "Het was kiezen tussen de subtop in Nederland of het dichte buitenland. Ik had een boeiend gesprek met Francky Dury en na het zien van de faciliteiten waarover deze club beschikt was mijn keuze snel gemaakt. Ik begreep dat Zulte Waregem staat voor fris, verzorgd en aanvallend voetbal. Het gevoel zat meteen goed."Met 29 basisplaatsen dit seizoen is Faik een vaste waarde in het elftal van trainer Mitchell van der Gaag. De creatieve middenvelder speelde eerder voor ADO Den Haag, Almere City en Roda JC. De teller van Faik staat momenteel op vijf doelpunten en drie assists. "Zulte Waregem is een stapje hogerop en deze kans zal ik met beide handen grijpen."