De Tunesische spits schermde met interesse uit het buitenland maar nam deze namiddag een definitieve beslissing omtrent zijn sportieve toekomst. "Na de inspanningen die we deze mercato hebben geleverd om het team te versterken? willen we onze topschutter absoluut niet laten vertrekken", benadrukt Cordier.

Harbaoui drukte vorig seizoen meteen zijn stempel aan de Gaverbeek en kroonde zich tot Gouden Stier. Dit seizoen staat zijn teller al op twaalf stuks. "Hamdi zal nog een belangrijke rol spelen voor Team Essevee in deze cruciale fase van de competitie. Hij heeft het hier uitstekend naar zijn zin en zal er alles aan doen om Essevee zo snel mogelijk te verzekeren van het behoud", besluit Cordier.

De Tunesische spits schermde met interesse uit het buitenland maar nam deze namiddag een definitieve beslissing omtrent zijn sportieve toekomst. "Na de inspanningen die we deze mercato hebben geleverd om het team te versterken? willen we onze topschutter absoluut niet laten vertrekken", benadrukt Cordier.Harbaoui drukte vorig seizoen meteen zijn stempel aan de Gaverbeek en kroonde zich tot Gouden Stier. Dit seizoen staat zijn teller al op twaalf stuks. "Hamdi zal nog een belangrijke rol spelen voor Team Essevee in deze cruciale fase van de competitie. Hij heeft het hier uitstekend naar zijn zin en zal er alles aan doen om Essevee zo snel mogelijk te verzekeren van het behoud", besluit Cordier.