Fans Zulte Waregem kiezen vanaf nu ‘speler van de maand’

Deze Onur Kaya (rechts van Fernando Canesin van KVO) zou wel eens de eerste 'speler van de maand' kunnen worden. © BELGA
Redactie KW

Dergelijk initiatief is op zich niet nieuw in het voetbal, maar wel bij Zulte Waregem. De supporters zullen op het einde van het seizoen ook de ‘speler van het jaar’ kunnen aanduiden en daarmee valt een Smart te winnen.

Elke maand mogen de fans hun stem uitbrengen. De eerste stemronde is intussen gestart en gaat over de ene wedstrijd in juli en alle wedstrijden in augustus. Daarna volgen nog 9 maandelijkse stemrondes (september 2015 tot en met mei 2016).

De speler met het meeste stemmen achter zijn naam wordt ‘Player of the Month’. Voor de eerste periode wordt middenvelder Onur Kaya alvast een belangrijke kandidaat. Hij mag zich ongetwijfeld aan stevige concurrentie verwachten van verdedigers Marvin Baudry en Abdou Diallo. De winnaar wordt tijdens de eerste thuiswedstrijd na de stemming op het veld in de bloemetjes gezet. De supporter die zijn of haar stem heeft uitgebracht voor die speler en die het dichtst bij het antwoord op de schiftingsvraag zit, wint 200 euro. De maandwinnaar wordt samen met de speler van de maand op het veld geroepen.

1 jaar met een Smart rondtoeren

Op het einde van het seizoen mogen alle geregistreerde stemmers hun stem uitbrengen voor ‘Player of the Year’. Uit alle deelnemers loot een onschuldige hand 1 persoon die een heel jaar lang een Smart ForFour ter beschikking krijgt. Alleen de tankbeurten moet de fan in kwestie zelf bekostigen. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens een supportersevenement in aanwezigheid van de ‘Player of the Year’.

Supporters kunnen zich registreren aan deelnemen aan de wedstrijd via de officiële clubwebsite www.essevee.be.

(TVW-foto Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier