Esseveefans komen massaal zitjes afhalen in het Regenboogstadion

Redactie KW

Supporters van SV Zulte Waregem kunnen vandaag een zitje van het Regenboogstadion bemachtigen. Heel wat abonnees kwamen al langs en straks is het de beurt aan de andere fans. Ondertussen gaan de werken gewoon voort.

Het Regenboogstadion ondergaat momenteel een aantal ingrijpende veranderingen om de eerste Europese thuiswedstrijd op 17 of 24 juli mogelijk te maken. Zo moeten alle bestaande zitplaatsen vervangen worden door zitjes conform de Europese richtlijnen. Sinds dinsdag zijn Essevee-medewerkers en vrijwilligers druk in de weer met het losmaken van de zitjes. De gedemonteerde zitjes blijven ter plaatse liggen en kunnen vandaag afgehaald worden.

“Veel supporters hadden al gevraagd of ze een souvenir konden krijgen na de werken”, aldus voorzitter van de supportersfederatie Geert Titeca. “We besloten om dat gecoördineerd te laten verlopen op één dag. Ondertussen zijn we al bezig met het afbreken van de zitbanken. Heel wat vrijwilligers staken de afgelopen week een handje toe.”

Abonnees van Zulte Waregem krijgen voorrang en kunnen nog tot 12 uur hun stek in het Regenboogstadion bemachtigen. Daarna kunnen ook supporters met een abonnement zonder zitje of niet-abonnees hun aandenken ophalen.

(DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier