Essevee nodigt zorgpersoneel uit voor topper tussen Essevee Women SL en KAA Gent Ladies

De Essevee-dames nemen het zaterdag op tegen KAA Gent Ladies. © VDB
Redactie KW

Op zaterdag 10 oktober om 14 uur speelt de damesploeg van SV Zulte Waregem haar vierde competitiewedstrijd tegen de KAA Gent Ladies. Een ware galamatch, want dit is de eerste Scooore! Super Leaguewedstrijd ooit in het Regenboogstadion. De derby tegen de Buffalo’s is meteen ook het decor voor De Witte Wedstrijd.

De dames van Essevee ontvangen zaterdag de tot nu toe ongeslagen KAA Gent Ladies die in drie wedstrijden 7 punten pakten en op een voorlopige tweede plaats staan. Essevee Women SL telt voorlopig 4 punten uit drie wedstrijden en kan bij winst hun wagonnetje helemaal aanpikken bij de topploegen.

Spots op zorgpersoneel

Deze affiche is meteen ook het decor voor de Witte Wedstrijd. Vorig seizoen zag voetbalminnend België de laatste competitiewedstrijd en play-offs gecanceld door de opkomst van het coronavirus. De Essevee-supporters lieten hun hart spreken en drukten hun wens uit om het zorgpersoneel, dat tot op vandaag nog steeds in de frontlinie staat, in de watten te leggen in het Regenboogstadion tijdens een voetbalwedstrijd voor de zorg.

De wedstrijd van onze Essevee Women SL biedt hiervoor dan meteen ook dé opportuniteit. Het zorgpersoneel uit de verschillende zorginstellingen uit de buurt wordt uitgenodigd om de wedstrijd bij te wonen.

Wit Regenboogstadion

“Het is fantastisch om te zien dat onze supporters met dit initiatief op de proppen komen”, vertelt CEO Eddy Cordier. “Met de hulp van een 15-tal partners maken we dit samen met onze Essevee Business Club en de Supportersfederatie EsseveeFans mogelijk.”

Het belooft een gezellige en drukke namiddag te worden aan de Gaverbeek. Zo zal het Regenboogstadion voor één keer helemaal wit kleuren, zullen 1.500 zorgverleners uit de buurt een ontspannende namiddag beleven en zorgen Pat Krimpson en Loredana voor het nodige entertainment.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier