Essevee nam in het Regenboogstadion een ideale start. De Nederlandse middenvelder Hicham Faik, overgekomen van Excelsior, rondde in de vierde minuut een collectieve aanval af.

© BELGA

De ploeg van Dury nam daarna het initiatief en Harbaoui kreeg de kans op de 2-0, maar Roef kwam goed uit. Aan de overzijde maakten de jongens van Yannick Ferrera weinig klaar.

© BELGA

In de tweede helft ging de thuisploeg op zoek naar de geruststellende tweede goal. Roef hield Davy De fauw eerst nog van een treffer maar was in de 65e minuut toch geklopt na een rake kopbal van Harbaoui.

© BELGA

Waasland-Beveren maakte het in de slotfase opnieuw spannend toen de Montenegrijn Aleksandar Boljevic (85.) met een rake trap Bossut verschalkte (2-1).

© BELGA

In de allerlaatste seconde van de toegevoegde tijd (90.+3) sleepten de Waaslanders alsnog een onverhoopt punt uit de brand. Joachim Van Damme kopte een voorzet van Boljevic binnen.

(Belga - foto's Belga)

Essevee nam in het Regenboogstadion een ideale start. De Nederlandse middenvelder Hicham Faik, overgekomen van Excelsior, rondde in de vierde minuut een collectieve aanval af. De ploeg van Dury nam daarna het initiatief en Harbaoui kreeg de kans op de 2-0, maar Roef kwam goed uit. Aan de overzijde maakten de jongens van Yannick Ferrera weinig klaar.In de tweede helft ging de thuisploeg op zoek naar de geruststellende tweede goal. Roef hield Davy De fauw eerst nog van een treffer maar was in de 65e minuut toch geklopt na een rake kopbal van Harbaoui.Waasland-Beveren maakte het in de slotfase opnieuw spannend toen de Montenegrijn Aleksandar Boljevic (85.) met een rake trap Bossut verschalkte (2-1). In de allerlaatste seconde van de toegevoegde tijd (90.+3) sleepten de Waaslanders alsnog een onverhoopt punt uit de brand. Joachim Van Damme kopte een voorzet van Boljevic binnen. (Belga - foto's Belga)