De zitjes in de Raad van Bestuur werden bij eenvoudige meerderheid verdeeld. Voor het postje van Van Holsbeeck als vertegenwoordiger van de G5 waren twee kandidaten: Marc Coucke en Venanzi. De preses van RSC Anderlecht werd echter met 81 procent weerhouden als voorzitter van de Pro League. Coucke trok zich dan ook terug uit de stemming, waardoor Venanzi als enige overgebleven kandidaat de bestuurszetel innam.

Eddy Cordier (Zulte Waregem) en Paul Allaerts (Moeskroen) waren de gegadigden om Timmermans' plek in te nemen. Cordier kreeg de voorkeur op Allaerts, die zelf ook nog wel in de prijzen viel.

De manager van Moeskroen mag immers Daniel Spreutels vervangen in het Uitvoerend Comité van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Allaerts zal in het hoogste bondsorgaan zetelen als vertegenwoordiger van de Pro League.

Verder is er ook slecht nieuws voor Johan Timmermans. Zijn mandaat in het Uitvoerend Comité van de KBVB werd ingetrokken. Het wordt de voorzitter van KV Mechelen niet in dank afgenomen dat hij zowel de Pro League als de KBVB via het gerecht aanvalt om de degradatie van Malinwa te voorkomen. Een vervanger voor Timmermans is er nog niet. Daarvoor opende de Pro League een vacature.

(Belga)

De zitjes in de Raad van Bestuur werden bij eenvoudige meerderheid verdeeld. Voor het postje van Van Holsbeeck als vertegenwoordiger van de G5 waren twee kandidaten: Marc Coucke en Venanzi. De preses van RSC Anderlecht werd echter met 81 procent weerhouden als voorzitter van de Pro League. Coucke trok zich dan ook terug uit de stemming, waardoor Venanzi als enige overgebleven kandidaat de bestuurszetel innam. Eddy Cordier (Zulte Waregem) en Paul Allaerts (Moeskroen) waren de gegadigden om Timmermans' plek in te nemen. Cordier kreeg de voorkeur op Allaerts, die zelf ook nog wel in de prijzen viel. De manager van Moeskroen mag immers Daniel Spreutels vervangen in het Uitvoerend Comité van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB). Allaerts zal in het hoogste bondsorgaan zetelen als vertegenwoordiger van de Pro League. Verder is er ook slecht nieuws voor Johan Timmermans. Zijn mandaat in het Uitvoerend Comité van de KBVB werd ingetrokken. Het wordt de voorzitter van KV Mechelen niet in dank afgenomen dat hij zowel de Pro League als de KBVB via het gerecht aanvalt om de degradatie van Malinwa te voorkomen. Een vervanger voor Timmermans is er nog niet. Daarvoor opende de Pro League een vacature.(Belga)