Sinds midden juli is ook de Essevee Academie, de jeugdopleiding van Zulte Waregem, terug opgestart. Dit gebeurde met extra voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan. Zo moeten spelers verplicht hun handen ontsmetten voor en na elke training en gebruikt elke spelersgroep zijn eigen materiaal.

Op donderdag 23 juli is de club op de hoogte gebracht dat één van de jeugdspelers een positieve coronatest had afgelegd. Het spelertje heeft tijdens de training van maandag 20 juli contact gehad met de medespelers en sportieve staf van de groep. Bijgevolg werd beslist om de volledige groep gedurende 14 dagen in quarantaine te plaatsen. Er wordt elke speler en staflid aangeraden om een test te laten afnemen door de huisarts. De club bezorgde de ouders daarvoor de nodige richtlijnen en er is permanente directe communicatie.

Net zoals de voorbije weken zal de Essevee Academie extra inzetten op voorzorgsmaatregelen want de gezondheid van alle spelers, trainers en hun omgeving primeert.

Sinds midden juli is ook de Essevee Academie, de jeugdopleiding van Zulte Waregem, terug opgestart. Dit gebeurde met extra voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan. Zo moeten spelers verplicht hun handen ontsmetten voor en na elke training en gebruikt elke spelersgroep zijn eigen materiaal.Op donderdag 23 juli is de club op de hoogte gebracht dat één van de jeugdspelers een positieve coronatest had afgelegd. Het spelertje heeft tijdens de training van maandag 20 juli contact gehad met de medespelers en sportieve staf van de groep. Bijgevolg werd beslist om de volledige groep gedurende 14 dagen in quarantaine te plaatsen. Er wordt elke speler en staflid aangeraden om een test te laten afnemen door de huisarts. De club bezorgde de ouders daarvoor de nodige richtlijnen en er is permanente directe communicatie. Net zoals de voorbije weken zal de Essevee Academie extra inzetten op voorzorgsmaatregelen want de gezondheid van alle spelers, trainers en hun omgeving primeert.