Voorzitter Carl Ballière maakte het nieuws bekend op de ploegvoorstelling van afgelopen donderdag in Skyline Park: "We blijven samen aan de kar trekken, met een bestuur dat bestaat uit mensen van hier. We zijn dan ook ongelooflijk trots dat we Bruno mogen verwelkomen in onze Raad van Bestuur."

Bruno Descamps legde met zijn bedrijf Lamett een mooi traject af bij Essevee. Van partner tot shirtpartner en nu van Business Club tot bestuurslid. "Zowel als supporter als ondernemer ben ik een positieve persoon", steekt de nieuwe bestuurder van Essevee van wal. "Geloof verzet bergen, alles begint bij een positieve attitude. Als supporter moedig ik de spelers enkel aan, ook als ze eens een foute pass geven."

Nu wil Bruno Descamps zijn overtuigingen als ondernemer en supporter ook meenemen naar de bestuurstafel van Essevee: "Leiderschap dwing je af. Ik sta tussen de mensen en met respect voor iedereen bereiken we tope onze doelen. Samen met onze fans en spelers maken we straks opnieuw werk van onze thuisreputatie. De sfeer in het stadion kan het verschil maken tussen een gelijkspel en een overwinning."