Zes West-Vlaamse jeugdteams spelen finale beker van België minivoetbal

Dat zijn WDP Rollegem, MVC Desselgem, MVV Waregem, Jong CBL Kortrijk, PS Oostkamp en Devolder Ingelmunster. Zij plaatsten zich zondagmiddag allemaal voor de finales, die eind mei gespeeld worden.

De U11 van WDP Rollegem spelen eind mei de finale van de beker van België. (Foto CDW)

Bij de U11 had WDP Rollegem geen moeite met OH Drongen II, dat kansloos met 13-4 huiswaarts gestuurd werd. In de andere halve finale slaagde Desselgem er niet in om OH Drongen I te elimineren (15-2). Bij de U13 spelen Ingelmunster en Oostkamp de finale. Ingelmunster versloeg OH Drongen met 2-9, terwijl Oostkamp maar nipt kon zegevieren bij The A-team Beveren-Leie (3-5).

Bij de U15 mag Jong CBL Kortrijk, dat met 5-8 won bij Kortemark, het in de finale opnemen tegen Maldegem. Bij de U20 wordt het zelfs een volledig West-Vlaams getinte finale tussen Desselgem en Waregem. MVC Desselgem ging bij HG Appels met 2-9 winnen terwijl MVV Waregem Synergie Merelbeke versloeg.

De U11, U15 en U20 spelen op zaterdag 23 mei de bekerfinale, die in Nazareth plaatsvindt. Ingelmunster-Oostkamp wordt net voor de bekerfinale bij de heren gespeeld op 29 mei in Roeselare. (CDW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.