Zege voor sterke beloften van Cercle Brugge tijdens White Star Cup

De beloften van Cercle Brugge mochten na de finale de White Star Cup in ontvangst nemen © FRO

In de troostingswedstrijd versloegen de beloften van KV Oostende tegenstander VV Coxyde met 3-1.

KVO opende de score in de troosting van op de stip, via Rodrigues. Net voor de rust stelde Coxyde gelijk via Dewildeman. In de tweede helft toonde KVO zich sterker met goals van Alvin Zegbia en Jari Gilliaert. De KVO beloften nemen volgende zaterdag ook deel aan het beloften-tornooi van SK Eernegem.

In de eerste helft van de finale werd thuisploeg WS Oudenburg vlug op een 0-4 achterstand gezet door een sterk Cercle Brugge. Na een owndoelpunt van de lokalen scoorden Staelens en De Schrijver (2) en na een klein half uur stond het al 0-4 voor Cercle Brugge. Van Kerschaver scoorde tegen van op de stip én De Schrijver zorgde voor de 1-5 ruststand. Kort na de rust kopte De Ly de 5-2 binnen en daar bleef het bij.