Youngsters van Club Brugge gaan onderuit in Madrid

© Twitter Club Brugge
Redactie KW

De U19 selectie van Club Brugge heeft dinsdag in zijn tweede wedstrijd van de UEFA Youth League niet kunnen stunten op bezoek bij Real Madrid. De Spanjaarden haalden het met 3-0.

Juami Latasa opende na 14 minuten de score in het Estadio Alfredo Di Stefano in Madrid. Net voor het half uur verdubbelde de Realspits met zijn tweede de voorsprong. Kort voor affluiten legde Alvaro De Frias de 3-0 eindstand vast.

https://twitter.com/ClubBrugge/status/1179030608791519234Club Brugge KVhttps://twitter.com/ClubBrugge

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

550rich3153600000Twitterhttps://twitter.com1.0

Op de eerste speeldag hadden de Brugse jongeren voor eigen publiek Galatasaray verslagen met 3-2. Real won toen met 1-2 bij PSG. De Fransen waren dinsdag veel te sterk voor hun Turkse leeftijdsgenoten. Het werd 1-5 in Istanboel.

De poules in de Youth League zijn identiek aan die van het toernooi bij de A-elftallen. Bij de U19 stoot wel alleen de groepswinnaar door naar de achtste finales. De runners-up spelen barrages tegen de winnaars van het kampioenenspoor (waar geen Belgische ploegen aan deelnemen) voor een plaats bij de laatste zestien in de Champions League.

(BELGA)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.