WS Lauwe wil tegen leider thuisreputatie in de verf zetten

Karim Tajeddine. © MPM
Redactie KW

WS Lauwe hield het vorige speeldag op een 0-0-gelijkspel op het bedreigde Vlamertinge. Zondag speelt White Star gastheer voor leider Oostkamp. “We gaan de leiders een warme ontvangst aanbieden”, wrijft Karim Tajeddine in zijn handen.

Karim Tajeddine is een bescheiden, vriendelijke jongen. Het is niet zijn gewoonte om hoog van de toren te blazen. Maar deze keer komt de 25-jarige inwoner van Heestert heel zelfzeker over. “We liggen er op gebrand om Oostkamp het vuur aan de schenen te leggen”, maakt de Lauwse dribbelaar een vuist. “In de heenronde speelden we er onze beste wedstrijd van het seizoen, maar kregen we geen loon naar werken en moesten met een onterechte 3-2-nederlaag afdruipen. Dat ligt nog steeds zwaar op onze maag. Zondag, met de steun van onze trouwe supporters, willen we beter doen. Op eigen veld kunnen we altijd iets meer, we hebben een sterke thuisreputatie opgebouwd. Die willen we tegen Oostkamp nog eens dik in de verf zetten.”

Strijd om eindrondeticket

Karim Tajeddine is aan zijn vierde seizoen bezig bij WS Lauwe. Ook volgend seizoen draagt hij de geel-zwarte kleuren. “Ik was een van de eersten om bij te tekenen“, lacht de Lauwse aanvaller. “Ik amuseer me bij White Star, geniet er veel respect. En we hebben een goede ploeg, die nog in strijd is om een eindrondeticket. Hoeveel doelpunten ik al achter mijn naam heb? Vier of vijf. Ik hou dat niet bij. Het zouden er best wat meer mogen zijn. Maar ik ga nooit op zoek naar eigen succes. Voetbal is een ploegsport. Wie scoort is niet belangrijk. We winnen of verliezen samen. Trouwens, ik geniet evenveel van een assist dan van een doelpunt.” (Fonzie)


Zondag 26 januari 15 uur: WS Lauwe-SV Oostkamp.