Winkel wint met afgetekende cijfers van Dender

Antonio Munoz Herrera scoorde voor Winkel. © (Foto VDB)

Winkel heeft er lang moeten op wachten. De roodhemden pakten tegen Dender hun tweede zege van het seizoen: het werd 4-1.

Nadat de thuisploeg met gemiste kansen voor Waeghe en Deschilder goed maar niet voldoende scherp van wal stak, zag het er nochtans opnieuw naar uit dat Winkel het moeilijk zou hebben om te winnen van Dender. Vooral omdat de bezoekers groeiden in de match, enkele keren doelman Roef op de proef stelden. Meteen na de rust kwam de thuisploeg goed weg, mochten de jongens van trainer Danny Lavens de bezoekers dankbaar zijn dat ze enkele wenkende kansen naast mikten. Maar wat in de eerste helft niet lukte, gebeurde dan toch in het vierde kwartier. Munoz, die net voor de pauze een open doelkans niet kon verzilveren, was deze keer wel bij de pinken, bewees met twee treffers dat hij zijn doelpunteninstinct nog niet verloren was. Winkel leek af te stevenen op een verdiende zege. Tot Dender een kwartier voor tijd de aansluitingstreffer scoorde. De bezoekers voelden dat er meer in zat, drukten de thuisploeg op eigen helft terug. Gelukkig had Winkel nog voldoende jus in de benen om in de slotminuten de kers op de taart te zetten.