Winkel wacht nog op eerste zege

Redactie KW

Geen geslaagde start voor Winkel. Na de 1-3 nederlaag vorige week tegen Mandel United, kwamen de rood-zwarten op SK Londerzeel niet verder dan een 2-2 gelijkspel. “Deze wedstrijden moeten we altijd winnen”, sakkerden de spelers in koor.

Ondanks dat Winkel er voetballend er bovenuit stak, moesten de jongens van trainer Danny Lavens voortdurend in de achtervolging. Londerzeel, dat telkens de lange bal hanteerde, kwam tegen het spelbeeld op voorsprong. Lang kon de thuisploeg niet genieten. Twee minuten later krulde Vanfleteren op vrijschop de bal voorbij de muur en tegen de plaatselijke netten. Winkel ging door op zijn elan, maar Yde en Lutun konden de wenkende kansen niet verzilveren. Meteen na de pauze, na een licht toegekende strafschop voor een aangeschoten bal op de arm, nam Londerzeel opnieuw de leiding. Ondanks de druk van de bezoekers, duurde het tot een kwartier voor tijd vooraleer opnieuw Vanfleteren zijn traptechniek liet bewonderen met een rake vrijschop. Winkel wilde meer, maar ondanks druk en alsnog enkele kansen, bleef het bij het 2-2 gelijkspel.

(FV)

WINKEL: Dhoest, Vanaudenaerde, Velghe, Verhooghe, Vanhaeren (46′ Yde), Voskanian (84′ Seck), Vandendriessche, Tamsin, Vanfleteren, Hillewaere, Lutun.

DOELPUNTEN: 20′ Van Eyk 1-0, 22′ Vanfleteren 1-1, 51′ Van Eyk (strafschop) 2-1, 73′ Vanfleteren 2-2.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.